Dissabte 25 de​ juny​: DIADA AL CARRER RAMON LLULL ​organitzada conjuntament amb l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Porreres​:

  • 18'00h: Taller de màscares del "Llibre de les Bèsties", per als més petits.
  • 19'00h: Microteatre (sessions de 15 minuts), amb la companyia NOCTÀMBULS. Representaran l'obra L'iPad de Ramon Llull, de Jaume Miró. Aquesta obra breu, és una aproximació a l'Ars Magna lul·liana, un enginy que combina teories, subjectes i predicats teològics i amb el qual volia demostrar la veritat cristiana de manera prou diàfana perquè els “infidels” poguessin entendre-la i acceptar-la.Ultra la complexitat del tema plantejat, tot plegat s’aborda des d'un prisma montypythonià, amb una gran càrrega d'humor, en què Ramon Llull i el seu amic Thomas Le Myésier són "ressuscitats" per la ciència moderna (a l’any 2021) i requerits per Hillary Clinton i el seu grup de científics i ministres, representants de l'últim reducte de la civilització occidental, perquè facin front a l'amenaça d’un Estat Islàmic que és a punt de conquerir Occident. En definitiva, aquesta "màquina de pensar" és una divertida manera d'aproximar-nos a una figura d'altra banda tan mal coneguda com la d'aquest savi de l'Edat Mitjana, el "català de Mallorques" més insigne que ha donat la història
  • 20'00h: Lectura compartida de textos de Ramon Llull. Aquesta lectura està oberta a tots aquells que vulgueu participar.​ Per tal d'organitzar els torns i el text us agrairem que ens ho comuniqueu enviant un e-mail a agrupacioculturalporreres@gmail.com o un whatsapp al telèfon 674192993, com a màxim fins dimecres 22 de juny.
  • ​20'30h: Concert del grup Vers Endins, "Ramon Llull, entenem-nos per amor"​