Dimecres, 27 de desembre s'ha programat una eixida a Ciutat.

Des de fa un bon grapat d’anys, l’Agrupació Cultural organitza una eixida per Ciutat durant les vacances de Nadal. Els recorreguts o les visites són diferents per així contemplar un ventall més ampli dels distints aspectes del patrimoni històric, artístic, urbanístic, etc. A tall d’exemple, l’any passat trescàrem pel Call major i pel Call menor, entre altres racons.

Enguany, anirem a la Seu per a admirar, de manera preferent, l’art funerari. Farem un recorregut cronològic de les més destacades tombes, túmuls, sarcòfags… i posarem atenció en els aspectes artístics, però també en les persones que hi reposen; explicarem per què hi foren sebollides i quina fou la seva trajectòria personal en el context de la societat en què varen viure. Tot un repàs a la Història nostrada.

A la Seu descansen moltes persones que passaren per la vida de manera anònima, però també els reis Jaume II i Jaume III de Mallorca. Des de l’infant Pere de Portugal a Beatriu de Pinós, el marquès de la Romana, el bisbe Campins i tantes altres veurem mostres de diferents estils artístics que conformen part del ric patrimoni de l’art funerari.

Si us ve de gust, acompanyau-nos-hi!

Atès que les places són limitades, cal que us apunteu abans de dissabte, 23 a les 12.00 hores. Telefonau o escriviu al número 696149708.

*Els socis i sòcies de l’Agrupació Cultural tendran preferència així com les persones habituals de les eixides culturals.

Concentració a les 10.25 hores davant el portal de l’Almoina de la Seu.