FEM UNA CRIDA A ESCOLES, ENTITATS I CIUTADANIA EN GENERAL, A PENJAR EL LLAÇ DES D’AVUI MATEIX A LES FAÇANES, ALS BALCONS, A LES SOLAPES I ALS PERFILS DE LES XARXES SOCIALS.A Perpinyà, Girona, Barcelona, Castelló, València, Eivissa, Palma, El Mercadal, Ciutadella, ja estan preparant accions i se n'hi sumaran moltes altres.

Els darrers mesos s’han succeït atacs sistemàtics contra la nostra llengua arreu del territori, en l’àmbit dels mitjans de comunicació, en l’àmbit de l’Administració Pública i, finalment, en l’àmbit del sistema educatiu, on el català havia avançat més en els darrers anys.

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, és una campanya activa en defensa de la llengua, en l’àmbit de tots els territoris de parla catalana i per establir lligams d’actuació continuada.

La campanya es centrarà en diverses accions i mobilitzacions que tindran lloc al voltant del 9 de març amb el lema unitari de "ENLLAÇATS PER LA LLENGUA" i la lectura del manifest:
http://exllengua.blogspot.com.es/

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, proposta nascuda a les Illes davant els intents de minoritzar el català a les escoles i les Administracions públiques, és avui una expressió que ens convoca a la unitat en la defensa de la llengua que ens és pròpia; més enllà de les Illes, on s'inicià, ens hi hem enllaçat des de la Franja, la Catalunya Nord, el País Valencià i el Principat de Catalunya.    

US CONVOQUEM El dia 9 de març, a una jornada general d’acció per la llengua MALLORCA reunió del Consell Social de la Llengua Catalana, obert a la participació d’entitats i personalitats de reconegut prestigi, a Palma. També es farà la lectura del manifest (el mateix a tot el territori de parla catalana) davant el Consolat de la Mar a les 12.30h.