DISSABTE 4 DE NOVEMBRE, 20:00h a l'Auditori Municipal de Porreres, nova representació de l'obra PORRERES 1936.
Preu: 5€
Venda d'entrades a l'Ajuntament de Porreres (971647221) i a Sa Fonda Cafè (971647316)


«...Lluitarem per la igualtat i la llibertat de tothom, amb el major civisme possible i amb esforç i el vostre suport, segur que ho aconseguirem».
Així acabà el míting que va fer Climent Garau al cine Moderno, dia 26 de gener de 1936. I amb aquest acte comença la història que Toni Rigo Sastre ha anat gestant al llarg d'un parell d'anys
​ ​a partir del llibre de Bartomeu Garí Desfilades de dia afusellaments de nit, projecte que veurà la llum el pròxims 23 i 24 d'abril a l'Auditori Municipal de Porreres.
Teatre i música s'uniran per donar veu a un dels episodis més trists del segle XX al nostre poble.
​ ​Porreres 1936 és una obra que parla de dos homes, de dues famílies que viuen la nefasta i terrible guerra civil. L'autor, ha unit fets reals i música, gran part d'ella de Lluís Llach, escenificant algunes històries que van succeir a Porreres l'any 36. Són relats que foren silenciats durant molts d'anys, són paraules de persones -Climent Garau i Climent Serra que lluitaren per la democràcia republicana i, que finalment foren afusellades i
​ ​condemnades a l'ombra de la història. L'obra també recupera el paper de la dona, de la germana, de l'esposa, de la mare que amb el seu patiment i lluita també es convertiren en víctimes oblidades del conflicte. Porreres 1936, mostra la violència d'una guerra on l'horror, la repressió i l'infortuni acaben guanyant.