Dissabte 22 d'abril a les 19:00h, al local social de l'Agrupació Cultural. Presentació del llibre "MORIREN DUES VEGADES. Daria i Mercè Buxadé, infermeres catalanes assassinades a Mallorca l'any 1936" original d' Antoni Tugores.

L’investigador manacorí, després d’anys de feina, treu a la llum Moriren dues vegades, la història en forma de llibre de les cinc infermeres que no reberen l’ordre de reembarcament del capità Bayo i que foren afusellades aquell mateix estiu a Manacor, després de ser torturades i vexades.

Altres activitats previstes:

  • Diumenge 23 d'abril, Festa de Monti-sion. Com cada any, l'Agrupació Cultural posarem la paradeta de llibres en català a la clastra del Santuari.
  • Dissabte 29 d'abril. Segona part de la visita als pous públics de Porreres. Durada : entre dues i tres hores. Recorregut: pou de Banyeres, pou des Riquers, Pou de Son Cudem, pou Juà, pou de Son Cota, pou del camí de Son Pau. Sortida del Parc de n'Hereveta a les 17 hores.
  • Diumenge 30 d'abril. ​Excursió del GEP. Pendent de concretar el recorregut.
  • Dissabte 6 de maig. ​ TALLER DE LECTURA POÈTICA impartit per Agnès Vanrell. A les 18 hores al local social. Places limitades. Per apuntar-vos heu d'enviar un e-mail a agrupacioculturalporreres@gmail.com indicant el vostre nom i un número de telèfon mòbil.
  • Diumenge 7 de maig.​ VIII Eixida Cultural i Paisatgística pel terme d'Artà. Explicacions a càrrec de Maria Barceló Crespí.
  • Divendres 12 de maig, dins els actes de la Fira Musical, presentació del  llibre "George Harrison. T'he Inner Light. Una vida espiritual"​ original de ​Francesc Vicens.   Biografia de George Harrison des de la vessant espiritual i creativa de l'​exBeatle, un pretext per aprofundir en els aspectes musicals que neixen del món interior​. ​A les 20 hores a​ Sa Fonda Cafè.​