Hem arribat al dia de Sant Roc i amb aquest tancam una setmana plena d'actes i activitats diverses. Des de l'Agrupació Cultural també hi hem volgut ser presents.

En primer lloc, el diumenge 13 d'agost ens vam animar a muntar una activitat més participativa, per a recordar així aquelles gimcanes que l'entitat muntava ara ja fa molts d'anys. Es va tractar d'un concurs per equips sobre història i cultura del poble mitjançant la plataforma Kahoot. La veritat és que va ser tot un èxit, hi van participar 15 equips! L'any que ve en muntarem una de més grossa!

I, per altra banda, ahir, dia 15 d'agost, es feu l'acte d'homenatge a les víctimes de la República que van ser empresonats aquest mateix dia de l'any 1936. El pati de Cals Hermanos va quedar petit per a acollir la representació que el grup de poesia Tallats de Lluna va preparar: "La sang vessada" fou el títol. Un muntatge intens i molt emotiu per a recordar aquelles persones de Porreres que lluitaren per la llibertat.

Amb tot, només podem estar ben contents per la rebuda que han tengut. Moltes gràcies per la participació, aquest fet ens ajuda a seguir endavant. Que passeu un bon dia de Sant Roc. Molts d'anys per a tothom!