Dissabte, dia 11 de març, a l’Auditori Municipal de Porreres, a les 19:30h, i dins el marc de les activitats per a celebrar el dia de la dona que la nostra entitat ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Porreres, tindrem una xerrada de Nadia Ghulam, afgana que viu actualment a Barcelona.

Educadora Social i coautora dels llibres El secret del meu turbant, La primera estrella del vespre i Contes que em van curar.

Nadia Ghulam va néixer a Kabul, Afganistan, el 1985. Quan tenia 8 anys, va caure una bomba a casa seva, cosa que li va provocar ferides molt greus.Va estar molt temps a l’hospital, durant el qual la seva mare li va explicar molts contes. D’entre ells, 29 han quedat recollits en el volum Contes que em van curar.


Posteriorment dels 11 als 16 anys es va fer passar pel seu germà per mantenir la família. L’any 2006 va viatjar a Barcelona amb una ONG.

Nadia Ghulam és un testimoni de resiliència i lluita, d’esperança i llibertat, de veu de les qui no tenen veu i de coneixement de la situació de la dona a l’Afganistan, de valentia i esforç per aconseguir la dignitat i els drets de dones. Ara viu a Badalona i fa el que sempre ha volgut: estudiar i formar-se per poder ajudar el seu país.