Seguint amb les activitats d'aquest mes de març, que dedicam a la dona, seguirem aquest proper divendres, a les 20:00h amb la visualització del documental "Les Mestres de la República"

"L'educació va constituir un dels grans compromisos socials de la democràcia de la Segona República. L'objectiu era configurar l'estat docent, que portaria la cultura i l'ensenyament als racons més remots del país per a construir una societat més justa, lliure, equitativa i solidària.
"Les mestres de la república, o senzillament republicanes, com ens agrada recordar-les, van participar de forma compromesa i valenta en el desenvolupament d'aquest projecte. Representaven el model de dones modernes i independents. Elles serien les responsables, en bona mesura, de la construcció i difusió de la nova identitat ciutadana, en educar el seu alumnat en els valors d'igualtat, llibertat i solidaritat, tant a través de la transmissió en els continguts en les aules com, sobretot, amb el seu exemple personal". (Carlos Lopez, secretari general de FETE-UGT)

Recordau que durant aquest mes, les activitats seran a la Sala Polivalent.

També volem informar-vos que hem ampliat l'horari d'obertura de l'exposició Dones a diumenge, de 20 a 21h.