Amigues i amics de l'Agrupació Cultural

Hem decidit començar la xerrada de dissabte dia 31 de maig mitja hora més tard, perquè tots aquells de vosaltres que vulgueu anar a la  Diada de la Llengua organitzada per l'OCB, tingueu temps d'assistir a les dues activitats.

Dissabte dia 31, xerrada a càrrec del Dr. Sebastià Serra i Busquets i Gabriel Mayol Arbona, "LA GRAN GUERRA. EL SEUS IMPACTES A MALLORCA", en motiu del centenari de l'esclafit d'aquest conflicte bèl·lic. A les 21:00h. al Local Social de l'Agrupació Cultural.

L'OCB fa una crida a tota la ciutadania a participar a la Diada per la Llengua de dissabte, 31 de maig, a Palma La Diada serà la resposta de la societat civil mallorquina al setge a la nostra llengua decretat pel nostre propi Govern. Amb la nova Llei de la Funció Pública l'ha arraconada a l'administració; la menysprea en els mitjans de comunicació públics i la margina en l'ensenyament. Per si no bastassin aquests greuges i atacs, imposa una Llei de Símbols que, a més de prohibir l'exhibició dels signes que ens identifiquen com a poble, atempta contra la llibertat d'expressió dels docents. Per tot això, omplirem la Plaça Major de Palma per convertir-la en una mar de llaços que renovarà la determinació infrangible de fer servir la nostra llengua sempre i arreu.

La jornada s'iniciarà a les 18.00 hores amb una concentració a la plaça d'Espanya, des d'on partirem en cercavila  fins a la plaça Major. A les 18.30 a la plaça Major hi haurà una festa infantil amb Cucorba i seguidament, a les 19.00 hores, l'acte central on farem una mar de llaços i es donarà lectura al manifest. La Diada acabarà amb una ballada popular a càrrec de l'Agrupació Folklòrica Sa Torre.