Volem informar-vos que el pròxim dimecres, 24 d'abril durem a terme una visita cultural al convent de la Concepció de Sineu.

A Sineu, el que fou palau manat construir (potser sobre un antic alcàsser d’època andalusina) el 1309 durant el regnat de Jaume II de Mallorca, l’any 1583 el rei Felip II el cedí a les monges concepcionistes i es convertí així en el monestir de la Immaculada Concepció, d’estricte clausura.

Tot l'imponent conjunt està replè d’història i cultura. Un conjunt patrimonial que parla de la història de Sineu i de Mallorca.

Aquest edifici entre 1318 i 1523 va ser la residència del Veguer de Fora, important càrrec polític que exercia les seves competències sobre tots els municipis de la part forana de Mallorca, cosa que conferí a Sineu un cert estatus de capitalitat forana.

En els darrers temps (ara ja no hi ha monges) s’ha rehabilitat per part de la Vicaria Episcopal per al Patrimoni Històric i Cultural del Bisbat de Mallorca.

El que abans va ser espai de clausura ara, de tant en tant, obri les portes al públic per tal que es pugui constatar i apreciar la història de l’immoble. Actualment és Bé d’Interès Cultural.

Si ens hi voleu acompanyar, ens veurem les 16:30 al Parc de n'Hereveta.

*Places limitades. Apuntau-vos telefonant o escrivint al número 696149708 abans del dilluns, dia 22 d'abril a les 14:00 hores.