Aquest any 2024 la Flama de la Llengua recorrerà de nou tota l’illa de Mallorca entre els dies 1 i 5 de maig. Per primera vegada en la història, la Flama travessarà, no tan sols diferents indrets de Mallorca, sinó que arribarà a Menorca i a les Pitiüses.

El Correllengua és i serà un moment de festa, de celebració d’una llengua que és en viva, i en el cas del nostre poble, un element d’unió i d’integració. Per això us convidem a participar-hi activament. Veniu a portar la Flama de la manera que és ganes us faci: corrent, caminant, en bicicleta. Tot sols, en parella, amb el grup d'amics i amigues, en família. Com més bé us sentiu.

Per la nostra vila passarà el proper dissabte 4 de maig, sobre les 16:30 hores. Vindrà des de Llucmajor i anirem a rebre-la a la partió entre els dos termes. D’allà enfilarem cap a Porreres, travessant el carrer Major fins a la plaça de la Vila, on tindrà lloc la lectura del manifest del Correllengua.

Des de la plaça ens fa molta il·lusió poder fer una cadena humana fins a la sortida del poble, al carrer Nou, on l’acompanyarem cap a Vilafranca.

Si teniu interès en participar i per tal de tenir una previsió del nombre de persones, us facilitem 3 maneres d’apuntar-vos:

  • a través de l’AFA del CEIP Climent Serra i Servera
  • a través del Col·legi Verge de Monti-Sion
  • a través del següent formulari (Agrupació Cultural de Porreres)

Si a més de participar, esteu interessades en tenir una camiseta del Correllengua per portar en el recorregut, en podeu encomanar (en el mateix formulari). Tenen un cost de 5 euros i es podran recollir el dia 2 de maig entre les 17:00 h i les 19:00 h al local de l’Agrupació Cultural de Porreres (Carrer d’en Mago, número 6).