El proper dissabte 21 de març, a les 20:00h, al local social de l'Agrupació, podreu gaudir de dos documentals de les ascensions de na Cati Lladó i en Tomeu Rubí a "Ushba, la Reina del Caucas" i als "Cims inexplorats del Kirguistà".

USHBA LA REINA DEL CAUCAS:
Expedició Georgia 2013. Ushba és la muntanya més bella i més difícil de la Serralada Caucàsica, amb dos cims Nord (4690 m) i Sud (4710 m), més alt i tècnicament més difícil. Aquesta projecció ens porta imatges de l’expedició a Georgia de Tomeu Rubí i Cati Lladó, amb l’objectiu principal de pujar al Cim Sud de l’Ushba per la ruta Myshialev (ED+).

CIMS INEXPLORATS DEL KIRGUISTÀ:
El Djangart Occidental és una de les zones més inexplorades i amb menor trànsit de persones, un lloc esquitxat de pics verges, en els que s'estan duent a terme primeres ascensions. Una de les expedicions allà presents fa un parell d'anys va ser la formada per Tomeu Rubí i Cati Lladó, alpinistes mallorquins que es van dur dues primeres ascensions al Tüshünbödüm (5081m) i al Rakhmat (5.144m). Cati Lladó i Tomeu Rubí ens relataran com va transcórrer aquesta expedició a través d'aquest audiovisual al qual us convidem a assistir.